E-mailadres

info@leaseprinter.nl

Telefoon

0597 432 574

Openingstijden

Ma t/m vr 8:30 tot 17:00 uur

Over ons

Over ons 

Eenvoudig en snel uw printer leasen voor het MKB​

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf dat zich specialiseert in leaseprinters voor het MKB. Onze specialiteit is het leasen van kleuren en zwart-wit printers, all-in-one / multifunctionals en plotters aan kleine tot middelgrote bedrijven.

Bernd-klein

Over ons

Ons assortiment

Ons assortiment lease printers bestaat uit bekende merken zoals Canon, Epson, Kyocera, Triumph-Adler en HP. Doordat wij meerdere merken onder één dak hebben, kunnen wij eenvoudig printers en hun mogelijkheden vergelijken. Hierdoor kunnen wij een passend advies met betrekking tot de keuze van de printer geven aan de klant. Dit maakt ons ook direct betrokken richting de klant. Wij weten wat het beste is voor de klant en geven onze klanten graag advies in het maken van de juiste keuze.

Over ons

Top notch service

Service is bij Leaseprinter.nl een belangrijk speerpunt en staat hoog in het vaandel. Bij problemen met de lease printer, leveren wij binnen 24 uur een servicemonteur op locatie. De monteur lost het probleem zorgvuldig en snel op. De klant is blij, wij ook. 

Bij Leaseprinter.nl heerst een no-nonsense cultuur. Wij doen wat we zeggen en komen onze afspraken na. Wij zijn betrouwbaar in het leveren van lease printers en het onderhoud van de printers door onze eigen geaccrediteerde eigen servicedienst. 

Over ons

Printer leasen​

De leasevorm om een printer te kunnen leasen is ‘operational lease’. Bij deze vorm van leasen, is de leasemaatschappij verantwoordelijk voor de printers en bent u geen eigenaar van de printer. Bij een lease printer of multifunctional wordt het te betalen bedrag verdeeld over 36 tot 72 maanden. Een groot voordeel van een printer leasen in plaats van een printer kopen, is de mogelijkheid om maandelijks een klein bedrag te betalen. Op deze manier houdt u meer geld over voor andere investeringen en blijft de cashflow intact.  

Over ons

ISO gecertificeerd

Ons bedrijf is ISO 14001 gecertificeerd. Dit betekent dat wij voldoen aan de norm die gericht is op het beheersen en verbeteren van de prestaties van de organisatie op milieugebied. Leaseprinter.nl geeft printers een tweede leven. Na de contractperiode nemen wij de printers terug. Vervolgens controleren wij de printers zorgvuldig op fouten en repareren wij de printers waar nodig. Onderdelen worden gerecycled. Na een volledige controle worden de printers nieuw geleverd met service en garantie.  

Ook voldoen wij aan de ISO 9001 norm. De ISO 9001 norm toont aan dat wij aantoonbaar voldoen aan klanteisen en verwachtingen en dat dit continue verbeteren in de organisatie gewaarborgd is. 

Filters

Formaat
Kies hier ...
Hoeveel pagina's per minuut wil je printen?
Kies hier ...
Welk type machine zoek je?
Kies hier ...
Welk merk printer heeft je voorkeur?
Kies hier ...
Wil je in kleur of zwart-wit printen?
Kies hier ...
Welke functionaliteiten zoek je?
Kies hier ...

Filters worden automatisch toegepast. Om het resultaat te zien, sluit dit venster door rechtsboven op het kruis te drukken.