E-mailadres

info@leaseprinter.nl

Telefoon

0597 432 574

Openingstijden

Ma t/m vr 8:30 tot 17:00 uur

Blogbericht

Duurzaam printen met Epson en Leaseprinter.nl

Home / 

Blog /

Duurzaam printen met Epson en Leaseprinter.nl
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit.

Epson is een Japans technologiebedrijf dat een van de grootste fabrikanten van printers is. Epson maakt onder andere inkjet-, matrix-, laserprinters, scanners en computers. Hierbij zijn ze zeer onderscheidend in de markt door gebruik te maken van een “koude” inkt-technologie i.p.v. toner. Duurzaamheid, Besparingen, Milieuvriendelijk & Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn de toverwoorden voor dit merk!

Heat-Free Technology

We kunnen niet om het feit heen dat we voor een wereldwijde klimaatcrisis staan. Tenzij de situatie verandert, gaan we binnenkort drastische veranderingen aan het ecosysteem van onze aarde zien. Een van de zaken die wij kunnen veranderen, is ons energieverbruik.

Het verbranden van fossiele brandstoffen om elektriciteit op te wekken produceert, enorme hoeveelheden CO2. Als bedrijf en als individu moeten we nu actie ondernemen om energie te besparen én we moeten hernieuwbare energiebronnen gaan gebruiken. Een duurzame keuze is niet langer optioneel, het is essentieel.

TURN DOWN THE HEAT is wat er nodig is. Stap over op Heat-Free Technology van Epson voor een laag energieverbruik. Zelfs een kleine verandering kan echt helpen. Als iedereen op aarde maar één klein ding verandert, kan dit al een enorme positieve invloed hebben. Start zelf met de eerste pagina, dan veranderen we samen het verhaal.

TURN DOWN THE HEAT

Epson en National Geographic hebben de handen ineengeslagen om het bewustzijn te vergroten van hoe warmtebesparing een uitstekende manier is om onze invloed op het milieu te verminderen. In deze korte video legt National Geographic Explorer Katey Walter Anthony uit hoe “warmte permafrost vernietigt. Warmtebesparing is een van de beste manieren om onze invloed op het milieu te verminderen. De keuze voor warmtevrije technologie om het energieverbruik te verlagen, vermindert de uitstoot van broeikasgassen en helpt ons het smelten van de permafrost in het Noordpoolgebied te vertragen.”

Wilt u meer informatie over de duurzame printers van Epson? Kom eens langs in onze showroom in Winschoten (zie foto) of kijk eens rond in onze webshop www.leaseprinter.nl

Filters

Formaat
Kies hier ...
Hoeveel pagina's per minuut wil je printen?
Kies hier ...
Welk type machine zoek je?
Kies hier ...
Welk merk printer heeft je voorkeur?
Kies hier ...
Wil je in kleur of zwart-wit printen?
Kies hier ...
Welke functionaliteiten zoek je?
Kies hier ...

Filters worden automatisch toegepast. Om het resultaat te zien, sluit dit venster door rechtsboven op het kruis te drukken.