E-mailadres

info@leaseprinter.nl

Telefoon

0597 432 574

Openingstijden

Ma t/m vr 8:30 tot 17:00 uur

Blogbericht

Nieuwe webshop

Home / 

Blog /

Nieuwe webshop
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit.

Teksten en foto’s by Hoevedder

Lidia Vedder: “Ik ben een conceptdenker en houd ervan om ergens een creatieve draai aan te geven. Bernd Bolhuis Van en Evert Wieringa van Interoffice Document Solutions B.V. vroegen me om saaie printers leuker te maken.

Hoe? Niet door de printers sexy in de spotlights te zetten, maar wel door het team, dat verantwoordelijk is voor de beleving rondom het (nood)zakelijke apparaat, te laten shinen.

Het enthousiaste team, bestaande uit Bernd, Evert, Jeroen, Jelle, Rowan en Anne-Lie, liet ik met hun hoofd door de printer gaan. Hiermee geven ze een gezicht aan de persoonlijke dienstverlening en het ‘doen wat we beloven’ principe.

Na de fotoshoot kon ik me uitleven in de nabewerking. Maar hield ook mini interviews met klanten en schreef teksten voor de nieuwe website van leaseprinter.nl. Zal het ons lukken om printers van hun stoffige imago te ontdoen?”

Filters

Formaat
Kies hier ...
Hoeveel pagina's per minuut wil je printen?
Kies hier ...
Welk type machine zoek je?
Kies hier ...
Welk merk printer heeft je voorkeur?
Kies hier ...
Wil je in kleur of zwart-wit printen?
Kies hier ...
Welke functionaliteiten zoek je?
Kies hier ...

Filters worden automatisch toegepast. Om het resultaat te zien, sluit dit venster door rechtsboven op het kruis te drukken.